Suunto

Categoriën:
 • Over

  Het Finse Suunto is een high tech bedrijf dat deel uitmaakt van de AMER groep. Dit is een beurs genoteerde onderneming waar ook andere grote sportmerken als Salomon, Wilson, Precor, Atomic, Mavic en Arc’Teryx onder vallen.
   
  Suunto is van origine maker van kompassen, maar heeft sinds de zestiger jaren met het fabriceren van electronische duikinstrumenten een rijke historie in de duiksport opgebouwd. Later veroverde het merk in no time de outdoorwereld met de komst van het outdoorhorloge 'Vector'.
   
  Sindsdien is het assortiment van Suunto met steeds meer vernuftige horloges uitgebreid, die dan ook al snel 'Wristop Computers' (polscomputers) werden genoemd. Op dit moment is Suunto de absolute marktleider in de duiksport, outdoor, watersport en speelt een prominente rol in de trainings- en fitnessmarkt.
 • Waarom Suunto

  • Suunto-horloges worden wereldwijd uitvoerig gebruikt door Suunto-ambassadeurs die een belangrijk rol spelen in de topsport, de outdoor, de watersport of de duiksport. Zij moeten op hun instrumenten kunnen vertrouwen. Door hun ervaring weten zij dat er altijd op een Suunto gerekend kan worden.
  • De batterij van de meeste Suunto-modellen is eenvoudig door de gebruiker zelf te vervangen. Suunto's zijn dus altijd en overal inzetbaar. Ook vlak voor de vakantie...
  • Suunto's zijn uitgerust met een overzichtelijk display. Dit garandeert een makkelijke afleesbaarheid tijdens je activiteit.
  • Een aantal modellen is compatibel met Movescount.com. Hiermee kun je goed de logbestanden van tochten bewaren, bewerken en delen met anderen via tientallen sociale media-sites.
  • Een eenvoudige menu-gestuurde bediening zorgt voor een hoge gebruikersvriendelijkheid.
Meer weten?

Bekijk onze producten

Producten

Zoek een dealer

Dealers