Bach Equipment

Categoriën:
 • Over BACH

  IT MAY BE ROUGH OUT THERE
   
  BACH-producten worden ontwikkeld in Zwitserland en uitvoerig getest in de Alpen en de avontuurlijke plekken van de wereld. BACH produceert al meer dan 40 jaar en is een van de laatste productiebedrijven waar de geest van de outdoorpioniers nog voortleeft. De liefde voor de outdoor is terug te vinden in de innovatieve eigen ontwerpen. Elk BACH-product is ontwikkeld om aan een specifieke vraag te voldoen en is het resultaat van jarenlange trekking-, reis-, klim- en fietservaring.
   
  BACH wil anderen inspireren om te genieten van het buitenleven met een betrouwbare en functionele uitrusting, ook als het weer en de omstandigheden een beetje tegenzitten.
    
  AmBACHt
   Het is algemeen bekend dat het eindproduct meer is dan de som der delen. Het blijft niet bij de beste materialen kopen en het slimste ontwerp ooit bedenken. Het zijn de vaardigheid en trots van de virtuoos achter de naaimachine die het verschil maakt tussen standaard en uitstekend. BACH-mensen zijn kwaliteits-freaks en trots op wat ze doen. 
   
  Betrouwbaar, Slim en Mooi Design
  Geen rugzak gaat voor altijd mee, maar BACH-rugzakken gaan langer mee! Ze zijn ontwikkeld om de last die men draagt lichter en comfortabeler te maken. BACH-producten zijn lichtgewicht, robuust gebouwd en bevatten een minimum aan onnodige techno-onzin. BACH noemt een rugzak perfect als er niets meer uit te halen is. Ze maken de sterkste, meest functionele rugzakken gemaakt van de lichtste en toch stevigste materialen.

  Alle BACH-producten zijn gegarandeerd tegen defecten in materiaal en vakmanschap gedurende 
  5 jaar. Tijdens deze periode zal BACH naar eigen goeddunken een product repareren of vervangen. De inhoud van uw tas, normale slijtage, misbruik en cosmetische slijtage zijn hiervan uitgesloten. Als BACH het heeft gebouwd, staat BACH erachter.
   
Meer weten?

Bekijk onze producten

Producten

Zoek een dealer

Dealers