ENO

Categoriën:
 • Over Eno

  Eno-hangmatten: de beginjaren

  In de zomer van 1999 werd na hard werken in Florida USA Eagles Nest Outfitters opgericht naar aanleiding van een grote droom en de passie voor avontuur en reizen. ENO begon als een kleine onderneming in Florida met als plan om langs de oostkust van de USA op muziekfestivals en andere bijeenkomsten vanuit hun kampeerbusje hun unieke hangmatten aan de man te brengen. De beginjaren van het bedrijf zijn zo al reizend langs de festivals en wonend in de kampeerbus verstreken. Op pad zijn met een passie voor hangmatten en door middel van  persoonlijke ontmoetingen met de eindconsument, is een drive ontstaan om de meest comfortabele compacte hangmatten ter wereld te maken en te verkopen.
   

  Van kampeerbus tot bedrijf

  Na verloop van tijd waren de ENO-hangmatten zo populair dat niet meer aan de vraag kon worden voldaan vanuit de kampeerbus. In Asheville, North Carolina is ENO uiteindelijk neergestreken en daar is nu nog steeds het bedrijf gevestigd. Hier groeide ENO uit tot wat op dit moment een van de toonaangevendste leveranciers is op het gebied van een innovatief ontworpen parachute-hangmattencollectie. ENO ondersteunt lokale, nationale en internationale organisaties op het gebied van milieu, klimaat en welzijn van mens en dier.
   

  Stoeltjes en accessoires

  Inmiddels bestaat de productlijn van ENO niet meer alleen uit hangmatten maar ook uit innovatieve stoeltjes en andere accessoires om de sportieve kampeerder/reiziger producten te bieden voor heerlijke relaxmomenten.
   
Meer weten?

Bekijk onze producten

Producten

Zoek een dealer

Dealers