Over Robijns

Robijns B.V. is een importerende groothandel van een aantal A-merken: AkinodBACH, CamelBak, CertimanDeejo, Eno, FixnZip, ForestiaKatadyn, Loksak, NigorOptimusPacsafe, Point6Rubytec, SteriPENSuunto, SwizaTravelJohnTrek n Eat en Yamax. Het merendeel van deze merken wordt via onze partners in de retail gedistribueerd. Er vindt dus geen directe verkoop aan particulieren plaats.
 

Merkenbouwer

In wezen zijn we een echte 'Branding Company'. Ofwel, Robijns heeft inmiddels een sterke reputatie als merkenbouwer ontwikkeld. Stuk voor stuk zijn de merken dan ook populaire A-merken, waarvan de consument de meerwaarde herkent. Met als resultaat een prima omloopsnelheid en een hoog rendement.
 

Hoe doen we dat?

Robijns profileert zich als een 'specialist voor de detaillist'. De organisatie is er op gericht het de dealers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dat doen we op twee manieren:
 
  1. Aan de basis liggen een optimaal voorraadbeheer en een geoliede logistieke afwikkeling. Aan onjuiste zendingen hebben we beiden niets. Een professionele after sales invulling rekenen we hier ook toe. Robijns investeert veel geld en tijd in deze kerntaken.
  2. Maar net zo belangrijk vinden wij de doorverkoop in de winkel. Er met een merk liggen is voor ons niet afdoende. De consumenten moeten de producten uiteindelijk ook willen kopen. Het beschikbaar stellen van in store communictie (productinfo, vitrines & displays) behoort tot de standaard dienstverlening van onze buitendienst. Ook wordt er veel aandacht voor onze merken in de diverse media verkregen door onze goede contacten met de pers en gerichte advertentiecampagnes.
 

Wat verwachten wij van onze dealers?

Samenwerking. Wij zijn serieus met onze merken bezig en verwachten dit ook van onze dealers. Een detaillist wordt dealer van een bepaald merk. Of niet. In die zin hanteren we dan ook een selectief dealerbeleid. De dealers die bereid zijn te investeren in een representatieve collectie en een reële werkvoorraad krijgen van ons alle ondersteuning die ze nodig hebben. Samen doen we dan succesvol zaken...
 
Mocht u vragen hebben over onze producten/merken, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.