TravelSafe

Categoriën:
TravelSafe
 • Over TravelSafe

  VOOR ELKE REIS EEN OPLOSSING

  TravelSafe is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in reisgerelateerde gezondheidsproducten. Het merk biedt een breed scala aan producten die bedoeld zijn om reizigers te beschermen tegen verschillende gezondheidsrisico's tijdens het reizen naar gebieden waar deze risico's aanwezig zijn.
   
  Het assortiment van TravelSafe omvat onder andere EHBO-kits, muskietennetten, insectenwerende middelen, tekenverwijderingsapparaten en andere reisaccessoires. Deze producten zijn ontwikkeld met aandacht voor de specifieke behoeften van reizigers en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
   
  Wat TravelSafe onderscheidt, is hun samenwerking met tropische experts, artsen, ziekenhuizen en overheidsinstellingen. Door nauw samen te werken met deze partners, slaagt TravelSafe erin om state-of-the-art producten te leveren die voldoen aan de nieuwste eisen en aanbevelingen op het gebied van reisgezondheid.
   
  Het merk heeft een goede reputatie opgebouwd en wordt vertrouwd door reizigers over de hele wereld. Of je nu op avontuur gaat in de jungle, een tropisch land bezoekt of gewoon op vakantie gaat naar een bestemming met gezondheidsrisico's, TravelSafe biedt producten die kunnen helpen om deze risico's tot een minimum te beperken en je reiservaring veiliger te maken.
   
  Kortom, TravelSafe is een betrouwbaar Nederlands merk dat hoogwaardige reisgerelateerde gezondheidsproducten biedt en zich richt op het verminderen van gezondheidsrisico's voor reizigers.
   
Meer weten?

Bekijk onze producten

Producten

Zoek een dealer

Dealers