Bedrukken (B2B) - Tampondruk of lasergraveren

Business 2 business, custom logo bedrukking

Vanzelfsprekend: het merendeel van onze producten leent zich ook uitstekend voor Salespromotion-doeleinden zoals relatiegeschenken, give-aways, premiums of bepaalde incentives. Veel producten kunnen worden bedrukt met uw logo of beeldmerk en enkelen zelfs worden gefabriceerd in de kleuren van uw huisstijl/bedrijfskleuren. Op die manier kunt u zelf een custom-made product uitkiezen, dat niet alleen aansluit bij uw imago en huisstijl, maar tevens voor een breed publiek bijzonder functioneel is. Bekijk de producten in onze webshop voor dealers.
 
 

Duurzaam & Betrouwbaar

De merken die wij vertegenwoordigen hebben een duurzaam en betrouwbaar imago. Dus zullen relatiegeschenken als deze bij uw (potentiële) klanten, relaties of de eigen werknemers een positieve indruk achterlaten. De kwaliteit en functionaliteit die een goed gekozen cadeau uitstraalt wordt vaak direct gekoppeld aan de gever ervan. Het zorgvuldig kiezen van het juiste product, met de juiste opdruk en in de juiste kleuren is dus van groot belang. Een keuze waarbij wij u uiteraard kunnen adviseren.
 
 

Tampondrukmachine in huis

Sinds 2015 beschikken wij over een eigen tampondrukmachine. Wij zijn hierdoor niet afhankelijk van een externe drukkerij. Daarnaast beschikken wij als voorraadhoudende importeur/distributeur direct over alle producten en kunnen zodoende een snelle levertijd waarborgen. De kwaliteit is bij ons in goede handen, naast een professionele machine beschikken wij over personeel met jarenlange grafische en druktechnische expertise. We besteden liever wat meer tijd aan het drukken als dit de kwaliteit ten goed komt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kosten Bedrukking

Wij hanteren een transparante berekening voor de kosten van bedrukking. Verder rekenen wij geen kosten voor de handling (in- en uitpakken van producten in originele verpakking).
 
Neem contact op voor een offerte:
 
 

Symbolische brug

En last but not least: vaak is er ook nog wel een symbolische brug van het product naar een bepaalde thema te maken, waardoor het beter blijft 'hangen' bij de doelgroep. Een cadeau gegeven bij een jubileum, opening, afscheid of andere bijzondere gelegenheid krijgt op die manier een bijzondere waarde voor de ontvanger.
 

Voorbeelden

Prijzen

Voor relevante modellen uit de diverse productgroepen verwijzen wij naar de betreffende merkenpagina's. Prijzen - die bij B2B orders lager liggen dan de op de site genoemde winkeladviesprijzen - zijn mede afhankelijk van het aantal. Vul daarom dit contactformulier in voor een juiste prijsopgave.
 
Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Hoe concreter u de aanvraag kunt formuleren hoe beter wij het voorstel voor u kunnen uitwerken.
 

NB! Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht en worden gevalideerd.