Optimus

Categoriën:
 • Over Optimus

  Optimus is van origine een Zweeds bedrijf en maakt al meer dan een eeuw branders. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1899 ontwikkelt en verbetert Optimus haar producten om te voldoen aan de eisen van gebruikers over de gehele wereld. Daarbij staan kernwoorden als mobiliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en bedieningsgemak hoog in het vaandel. Maar tegelijkertijd weet Optimus als geen ander dat de tijd dat een brander gebruikt wordt tevens de tijd is om even tot rust te komen, te genieten van de omgeving en nieuwe krachten op te doen. Sinds eind 2007 vormt het Zweedse Optimus onderdeel van de Zwitserse Katadyn Group.
   
  Optimus biedt naast branders een complete lijn producten die uitermate geschikt zijn voor de outdoor-keuken.
   
 • Complete outdoor-keuken Optimus

  Optimus biedt met haar producten een complete outdoor-keuken. Denk daarbij aan branders voor verschillende omstandigheden, van zeer robuuste branders voor meerdaagse tochten tot compacte alles-in-een sets voor korte trektochten. Daarbij komen uiteraard pannen in alle gangbare maten, van compact en lichtgewicht voor de solo-buitensporters tot complete sets voor kleinere groepen. Met de verschillende soorten bestek en het ruime assortiment van praktische accessoires maakt Optimus de outdoor-keuken compleet.
   
  Voor meer informatie surf je naar: optimusstoves.com. Verder kun je bij onze dealers terecht voor een breed programma van Optimus. Ze vertellen je er graag meer over.

Bekijk onze producten

Producten

Zoek een dealer

Dealers