Deejo

Categoriën:
 • Over Deejo

  Deejo begon als een wens van Luc Foin en Stéphane Lebeau om een degelijk lichtgewicht mes te ontwikkelen om in je zak mee te dragen. Oorspronkelijk ontwikkelden ze het ultralichte zakmes voor Baladeo in 2010. Het Deejo-mes is licht van gewicht, is bovendien vlijmscherp, bijzonder praktisch in het gebruik en bovenal erg mooi om te zien en derhalve als kleding-accessoire gezien worden.

  DEEJO LUXE TAFELMESSEN

  Het Franse Deejo kwam tegemoet aan de vraag uit de markt en heeft een collectie luxe tafelmessen aan haar assortiment toegevoegd. De messen zijn gemaakt van een hoogwaardig roestvrijstaal (3CR13) en hebben een lengte van 23 cm. Er kan gekozen worden uit verschillende modellen, met of zonder gegraveerd motief en met een spiegelende of antracietkleurige titanium afwerking.

  Het volledige assortiment van Deejo bestaat uit de volgende series messen, Naked, Colors, Wood, Black, Tattoo, Composiet en Steak Knives.
   
 • Chef Diego Buik ambassadeur voor Deejo-messen

  Diego Buik:
   
  "Na jaren als kok in zowel Rotterdam, Amsterdam en Londen te hebben gewerkt ben ik weer neergestreken in Rotterdam. Daar in Rotterdam is waar mijn liefde voor burgers is ontstaan en daar is dan ook waar The “U” is ontstaan. Na in 2015 de beste hamburger van Rotterdam te hebben gewonnen, ben ik de hamburger die heeft gewonnen verder gaan ontwikkelen voor de wedstrijd beste hamburger van nederland. Een van de signatures van mijn hamburger was een steakmes die recht in de burger stond. Maar ja voor de wedstrijd beste hamburger van nederland neem je niet een simple steakmes. Dus ben ik bij mijn slijper J.M. van Rangelrooij gaan vragen of hij me kon helpen. Nadat hij me de eerste Deejo-messen liet zien, was ik verliefd op de messen en heb ik ze gebruikt voor de wedstrijd. Sindsdien ben ik verliefd op het merk en daarmee ook meteen ambassadeur voor dit geweldige messenmerk".

Bekijk onze producten

Producten

Zoek een dealer

Dealers