Nieuw: Rubytec Sphere

Categoriën:
Rubytec Sphere Light zorgt voor sfeerverlichting onderweg
 

 
De Rubytec Sphere lamp is een unieke verlichting voor zowel binnen als buiten de tent. Het is niet alleen een compacte zaklamp, maar dankzij het bijzondere ontwerp kan het ook de directe omgeving op een zeer sfeervolle manier verlichten. De lamp heeft zeven verschillende modi, waaronder een kaarsmodus die een flikkerend licht produceert zoals een echte kaars.
 
Sfeerverlichting en zaklamp
De Rubytec Sphere biedt met zijn zeven modi een brede keuze aan verlichting. De lamp heeft een speciale spiraalvormige gloeidraad die voor zacht licht zorgt rondom de lamp. In de eerste modus flikkert deze gloeispiraal langzaam, waardoor het licht van een kaars wordt nagebootst. Daarnaast zijn er drie modi waarin de spiraal continu verlicht is, maar telkens iets feller. Draai je de bovenkant nog een klik verder, dan gaat naast de gloeispiraal ook de kleine zaklamp aan die in het uiteinde van de lamp is ingebouwd. In de laatste twee modi brandt alleen de zaklamp, maar de felheid verschilt per modus.
 
Inclusief statiefje
Met de meegeleverde karabiner kun je de Rubytec Sphere eenvoudig in of buiten de tent ophangen. Daarnaast wordt de lamp geleverd met een compact en lichtgewicht statiefje dat eronder kan worden geschroefd. Hierdoor kun je de lamp bijvoorbeeld op een tafel of een steen plaatsen. Een handig detail: de schroefdraad van het statiefje is gelijk aan de standaard voor compactcamera's, waardoor je het ook voor je camera of telefoonhouder kunt gebruiken.
Om alles op te bergen, levert Rubytec de Sphere in een kleine pouch, waarin je ook de bijgeleverde USB-C kabel kunt bewaren. Deze kabel kun je uiteraard ook gebruiken om je mobiele telefoon op te laden.
 
Breed lichtbereik
Dankzij de verschillende modi heeft de Rubytec Sphere een breed lichtbereik. De zaklamp van 1W heeft een maximaal vermogen van 90 lumen en een lichttemperatuur van 6000-6500K, terwijl het sfeerlicht van 2W een maximale lichtsterkte van 50 lumen heeft, met een sfeervolle lichttemperatuur van 1900-2100K.
 
 
Compact en lichtgewicht
De Rubytec Sphere heeft een lengte van 91mm en een diameter van 34mm. De gehele set weegt slechts 72 gram.