Forestia

Categoriën:
forestia
 • Over Forestia


  Warm eten zonder gaspitje, benzinebrander of electriciteit met Forestia Outdoor Meals
   
  De Spaanse fabrikant Forestia heeft meer dan dertig jaar ervaring met noodrantsoenen voor professionele doeleinden en levert nu ook maaltijden voor de outdoormarkt.
   
  Geen kleurstoffen, geen conserveringsmiddelen en zéker geen transvetten: Forestia levert voedzame, natuurlijke maaltijden die helemaal is afgestemd op outdooractiviteiten. Uniek aan dit innovatieve product: u kunt uw gasbrandertje gewoon thuislaten, want de maaltijd warmt zichzelf op. Dat scheelt gewicht in uw rugzak!

  Kant-en-klaar
  In tegenstelling tot gevriesdroogde maaltijden hoeft er bij Forestia geen water toegevoegd te worden. De maaltijden zijn kant-en-klaar en je hoeft ze alleen op te warmen. Dat kan op de traditionele manier, of door de complete verpakking au-bain-marie, met heet water, in een pannetje. Maar het kan ook zonder dat je je eigen kooktoestel van huis meeneemt: Forestia levert daarvoor een speciale sachet (de 'heater') die warmte afgeeft zodra hij in contact komt met water. Je stopt de verpakking in de bijgeleverde plastic foudraal die je vervolgens vult met water plus de innovatieve heater. Twaalf minuten later zit je al aan de maaltijd. Je hebt dus geen gasbrandertje of open vuur nodig om je outdoor-diner op te warmen.

  Grammenjagers
  Met 350 gram weegt een Forestia-maaltijd meer dan een doorsnee gevriesdroogde maaltijd (125 gram). Voor grammenjagers is Forestia toch de beste keus. 

  Ook vegetarisch
  De voorgegaarde Forestia-maaltijden zijn gemaakt zonder kunstmatige toevoegingen en op basis van pure ingrediënten. Hoewel er geen conserveringsmiddelen zijn toegevoegd, kunnen de maaltijden 18 maanden bewaard worden. Er zijn ook vegetarische maaltijden.
   
Meer weten?

Bekijk onze producten

Producten

Zoek een dealer

Dealers