Suunto 9 Baro: Gebouwd om lang mee te gaan, net zoals u!

Categoriën:
Vanaf 26 juni verkrijgbaar!
 
Gebouwd om lang mee te gaan, net zoals u!
 
Als u aan een bepaald doel of avontuur denkt, wilt u er zeker van zijn dat uw horloge lang meegaat. Met tot 120 uur ononderbroken uw activiteit volgen, is de Suunto 9 Baro gebouwd om lang mee te gaan - net als u!
 
De Suunto 9 Baro is een multisport GPS-horloge ontworpen voor sporters die het beste van hun sporthorloge eisen. Een intelligent managementsysteem voor de batterij zorgt ervoor dat uw horloge net zo lang meegaat als u het nodig heeft. De robuuste Suunto 9 Baro is gemaakt voor lange, zware trainingen of races en extreme avonturen.
 
 
NOOIT MEER ZORGEN VOOR OVER EEN LEGE BATTERIJ
Drie voorgedefinieerde batterijmodi - Prestaties, Uithoudingsvermogen en Ultra - leveren van 25 uur tot 120 uur * opnametijd met GPS-tracking op. Wanneer u een opname start, krijgt u een schatting van de hoeveelheid resterende batterij in de huidige modus. Als dit niet genoeg is, kunt u op elk gewenst moment overschakelen naar een andere modus.
 
De Suunto 9 Baro maakt gebruik van slimme herinneringen op basis van uw activiteitengeschiedenis om ervoor te zorgen dat u volledig bent opgeladen voor uw volgende uitstapje. Als het horloge merkt dat u tijdens een training bijna leeg bent, wordt automatisch aangegeven dat u naar een andere batterijmodus moet overschakelen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SUUNTO FUSEDTRACK™ VOOR EEN NAUWKEURIGER ROUTE EN AFSTAND
Bij lange ultralopen is de levensduur van de batterij vaak de beperkende factor voor het nauwkeurig registreren van de afstand en de route, omdat de GPS de batterij zwaar belast. Suunto's unieke FusedTrack™-algoritme combineert GPS- en bewegingssensorgegevens om de route- en afstandsnauwkeurigheid te verbeteren. Hiermee kunt u de levensduur van de batterij verlengen door het GPS-vermogen te verlagen zonder de nauwkeurigheid significant in gevaar te brengen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DUIZENDEN UREN TESTEN IN DE ZWAARSTE OMSTANDIGHEDEN
De Suunto 9 Baro is ontworpen en gebouwd om te voldoen aan de eisen van professionele atleten. Tot in het extreme getest met duizenden uren van echt gebruik onder de zwaarste omstandigheden door Suunto's interne testteam en atleten over de hele wereld, is het uw vertrouwde metgezel om u vol vertrouwen door elk avontuur te zien!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DEEL UW PASSIE MET DE SUUNTO APP
 
Koppel de Suunto 9 Baro met de nieuwe Suunto-app om al je avonturen bij te houden en volg ook je langetermijntrends, inclusief dagelijkse activiteit en slaap. Deel eenvoudig je grootste prestaties en maak contact met anderen in de app-community.
 
De slimme mobiele verbinding houdt u op de hoogte van uw dagelijkse activiteiten met inkomende oproepen, meldingen en meldingen op uw horloge. De Suunto-app is beschikbaar in de App Store en Google Play.
 
 
 
 
 
 
 
 
Hoogwaardige materialen en constructie completeren deze alleskunner die in Finland is ontworpen en geproduceerd. Roestvrijstalen ring en knoppen, saffierglas en een robuuste behuizing worden gecombineerd met een zachte en duurzame siliconen band voor comfortabel dragen. De Suunto 9 baro komt vanaf 26 juni beschikbaar in twee alternatieve kleuren: zwart en wit.