Rubytec Hotshot & Bigshot

Categoriën:


Perfect voor onderweg

Lekvrije koffiebeker voor alle zetmethodes
Rubytec Shira Hotshot en Bigshot koffie- , thee of sapbeker met vacuüm isolatie en lekvrije drinkdop
 
Een perfect gezette espresso of flat white verdient het eigenlijk om direct gedronken te worden. Voor de moderne mens ‘in beweging’ is het nu mogelijk om op een later moment te genieten van de volle smaak en aroma’s met de Rubytec Hotshot of Bigshot.
 
De vacuüm isolatie houdt je favoriete drankje lang genoeg heet of koud om op de juiste temperatuur te drinken. De bekers hebben een 100% lekvrije afsluiting met ergonomische drinkdop voor zorgeloos meenemen en prettig drinken.
 
De Hotshot is perfect voor de veeleisende barista met inwendige maatindicaties op 30 en 60 ml en een bescheiden hoogte van 9,2 cm, waardoor hij onder iedere koffiemachine past. Tevens passen de Hotshot en Bigshot in de meeste bekerhouders. Tip voor een warme dag: De Hotshot is geschikt voor 4 bolletje schepijs en de Bigshot voor 6 bolletjes schepijs. Het compacte formaat leent zich tevens voor schooldrankjes.
 
Met extra sterk 0,5mm hoogwaardig 18/8 roestvrijstaal zijn de drinkbekers zeer duurzaam, bestand tegen een stootje en 100% recyclebaar. No waste, better taste.
 
De deksel is vaatwasbestendig en de beker is makkelijk met de hand schoon te maken. De buitenkant heeft een poedercoating in verschillende tijdloze kleuren en geeft meer grip op de beker.
 
Tevens zijn de Hotshot en Bigshot zeer geschikt voor personalisering / B2B met tamponbedrukking of lasergravure.
 
Informatie
Rubytec Shira Hotshot 0.20L en Bigshot 0.35L, beiden verkrijgbaar in 4 kleuren: zwart, blauw, olijf groen en fuchsia, consumentenadviesprijs € 24,95 (Hotshot) en € 26,95 (Bigshot).
Verkrijgbaar bij kookwinkels, buitensportwinkels en webshops. Ga voor meer informatie naar /rubytec-hotshot-bigshot/