Rubytec Drip & Robusta maken onderweg koffiezetten een feest

Categoriën:
Een belangrijk deel van het leven bestaat uit eten en drinken. Zo is koffie en thee voor velen een ultiem genietmoment; thuis, op het werk, onderweg of om even energie op te doen.
 
Bekijk de video.
 
 
Koffie & Thee
Vanuit de passie voor koffie & thee zijn de Rubytec Hotshot en Bigshot ontwikkeld. Bij het ontwerp van deze vacuüm geïsoleerde bekers waren volledig lekvrij meenemen van hete of koude dranken om op een later moment van te genieten het hoofddoel. Tevens moest de Hotshot onder iedere koffiemachine passen, een cappuccino of flat white kunnen bevatten waarbij de grotere drinkopening het drinken van het microschuim mogelijk maakt. Het ontwerp van de dop en de brede opening zijn minder ideaal voor maximale isolatie zoals bij een klassieke isolatiefles waarbij thee of koffie vaak te heet is om direct vanuit de fles te drinken en de dranken vaak de mooie smaak verliezen. Ergonomie, degelijkheid, makkelijk drinken en schoonmaken maken van de Hotshot en Bigshot: de ultieme koffie-, thee- en smoothiebeker.
 
Koffie zetten onderweg met Rubytec
Een welkome toevoeging in de collectie zijn het duurzame lichtgewicht roestvijstalen Rubytec Drip filter en de zeer compacte Rubytec Robusta handmaler voor koffiebonen. Het Drip filter is duurzaam, vaatwasser bestendig, geur- en smaakvrij en met het ultrafijne mesh perfect voor mooie pour over koffie. De Rubytec Robusta maalt koffiebonen met scherpe stalen maalschijven soepel en snel en past met de Drip in een Rubytec Bigshot voor een mooie synergie in de producten.
 

Duurzaam milieu
DE Rubytec Shira-producten zien er niet alleen uit alsof ze vele jaren ruw gebruik kunnen doorstaan, ze kunnen dat ook echt! De flessen en bekers hebben extra dikke staal, een hoge isolatiecapaciteit dankzij het duurzame vacuüm, eventuele koperen coating op de binnenkant van het staal en een unieke Getter om het vacuüm te creëren en jaren in stand te houden. De bewuste keuze in materialen en het degelijke ontwerp garanderen jarenlang ergonomisch gebruik en voorkomt wegwerpbekers en -flesjes.
 
Design & ergonomie
Ergonomisch ontwerp, lasergravures, duurzame poedercoatings, frisse kleuren, geborsteld rvs en vele slimme details bewijzen dat ergonomisch design niet lelijk hoeft te zijn. De producten van Rubytec maken iedere reis of activiteit comfortabeler.
 
Review
Bekijk hier een review van de koffieset.