Pacsafe introduceert antidiefstal-tassen gemaakt van PET-flessen en ECONYL®

Categoriën:

 
Pacsafe introduceert tassenlijn met ECONYL®, een unieke vezel gemaakt van consumentenafval. Daarnaast is er een serie tassen gemaakt van gerecycled materiaal van 100% PET-flessen: Metrosafe X.

Tassen van ECONYL®
ECONYL® is een unieke vezel gemaakt van consumentenafval voor en na verbruik zoals textielresten, tapijtafval en afgedankte visnetten, die verstikkingsgevaren vormen voor zeeschildpadden en andere wezens overal ter wereld.
 
Het unieke regeneratieproces dat ervoor zorgt dat ECONYL® een hogere verhouding nylon bevat dan bij traditionele recycling. Een innovatief en superieur proces waarbij een zeer hoge verhouding eerstegraads nylon uit het gereinigde en versnipperde afval wordt verkregen. Dat betekent beter garen met minder afval.
 
Dit draagt bij tot significant minder afval in onze oceanen, het helpt het opruimen van de natuurlijke habitat van de zeeschildpad en vermindert het aantal grondstoffen die worden gebruikt bij het maken van nieuwe producten. Het proces resulteert ook in een stof van topkwaliteit, ideaal voor het maken van tassen.
 
ECONYL® geregenereerd nylon heeft het potentieel om oneindig gerecycled te worden zonder ooit zijn kwaliteit te verliezen. Circulair ontwerpen is de toekomst!
 

 
Tassen van gerecycled materiaal van 100% PET-flessen
Pacsafe heeft een nieuwe serie tassen gemaakt van gerecycled materiaal van 100% PET-flessen.