Nieuw in voorjaar 2018: Suunto 3 Fitness

Categoriën:

Suunto lanceert dit voorjaar 3 Fitness - een smart fitness horloge voor een actieve levensstijl met een innovatieve, adaptieve trainingsbegeleiding.

Suunto, wereldleider in precisie-instrumenten voor de sport, introduceert de nieuwe Suunto 3 Fitness, een slim en robuust fitness-horloge voor mensen die een actieve levensstijl leiden en gezondheid en welzijn waarderen. Een prachtig ontworpen persoonlijke trainingspartner en bevendien een elegant uurwerk voor dagelijks gebruik. De Suunto 3 Fitness biedt individuele trainingsbegeleiding op basis van fitnessniveau en past zich zelfs aan trainingsritmes aan, zodat u in beweging blijft.
 

Adaptieve trainingsplannen en realtime begeleiding

Suunto 3 Fitness is uitgerust met Suunto's kenmerkende sportexpertise en wordt geleverd met handige polshartslagmeting, geleverd door Valencell Inc., en een op hartslag gebaseerde fitness-indicator die uw huidige fitnessniveau bepaalt. Trainen met Suunto 3 Fitness is eenvoudig. Het horloge maakt automatisch trainingsplannen voor zeven dagen, waarbij u uw fitnessniveau en de algemene trainingsgeschiedenis als basis gebruikt. Als u echter een oefening mist of opgewonden raakt en iets meer doet dan gepland, past Suunto 3 Fitness uw trainingsplan automatisch aan, zodat u niet druk hoeft te maken of u zich wel aan het trainingsschema houdt. Extra begeleiding in realtime met hartslagzones tijdens elke training, zorgt ervoor dat u op de juiste intensiteit traint.
 

Houd training en rust in evenwicht om uw welzijn te ondersteunen

Suunto 3 Fitness biedt 24/7 activiteitstracering voor stappen en calorieën; eenvoudig te volgen samenvattingen bieden een beeld van uw dagelijkse activiteiten, zodat u uw evenwicht kunt bewaren tussen training en rust. Het volgen van de slaapkwaliteit geeft aan hoe goed de slaap uw herstel ondersteunt, zodat u uw actieve levensstijl bij kunt houden. Suunto ontwikkelde het volgen van slaapkwaliteit en de indicator voor het fitnessniveau met adaptieve trainingsbegeleiding in samenwerking met Firstbeat Technologies, de langetermijnpartner van Suunto in de sportwetenschappen.
 

Blijf op de hoogte van trainingsdoelen via de verbonden Suunto-app

Suunto 3 Fitness maakt verbinding met de geheel nieuwe Suunto-app, die later in het voorjaar van 2018 gedetailleerd zal worden geïntroduceerd. De nieuwe app registreert al uw activiteiten en houdt u op de hoogte van uw wekelijkse trainingsdoelen. De connectie met uw smartwatch toont ook inkomende oproepen, sms-berichten en agendameldingen op het horloge.
 

Productfeatures:

  • Adaptieve trainingsbegeleiding
  • Activiteit volgen met stappen, calorieën en slaap
  • Ingebouwde sportmodi voor hardlopen, zwemmen, fietsen, gymnastiektraining en nog veel meer
  • Snelheid, tempo en afstand op basis van versnellingsmeter voor lopen en hardlopen
  • Waterbestendig tot 30 meter, zwemproef
     
Bekijk hier alle modellen van Suunto.