Introductie CamelBak Horizon en Multibev drinkwaren

Categoriën:

INTRODUCTIE VAN DE HORIZON- en MULTIBEV-COLLECTIE

 

HORIZON-COLLECTIE

Een nieuwe collectie drinkwaren voor die momenten waarop u wilt ontspannen en bijtanken voor uw volgende avontuur.

 

TUMBLERS

De sterke en duurzame poedercoating zorgt ervoor dat de CamelBak Tumbler er aan de buitenkant goed uitziet, terwijl de vacuümisolatie de drankjes aan de binnenkant op de ideale temperatuur houdt. De deksel schuift in twee standen open voor een gevarieerde stroom en is morsbestendig wanneer het gesloten is. Een antislip siliconen bodem zorgt voor een zachte landing op oppervlakken om krassen en morsen te voorkomen. Het taps toelopende ontwerp zorgt voor een comfortabele grip en past perfect in de meeste bekerhouders
 
 

 

 

CAMP MUG

De sterke en duurzame poedercoating zorgt ervoor dat de CamelBak Camp Mug er aan de buitenkant goed uitziet, terwijl de vacuümisolatie de drankjes aan de binnenkant op de ideale temperatuur houdt. De deksel schuift in twee standen open voor een gevarieerde stroom en is morsbestendig wanneer het gesloten is. Een antislip siliconen bodem zorgt voor een zachte landing op oppervlakken om krassen en morsen te voorkomen.


 
WIJNFLES en WIJNBEKER
De perfecte metgezel van de wijnliefhebber. Deze vacuümgeïsoleerde wijnfles handhaaft de gewenste temperatuur en voorkomt condensatie op de externe poedercoating. Het komvormige interieur maximaliseert het aroma en de smaak. De inhoud komt overeen met een volle wijnfles van 750 ml. Een antislip siliconen bodem zorgt voor een zachte landing op oppervlakken om krassen en morsen te voorkomen. De fles is ook geschikt voor andere dranken dan wijn.

 
De perfecte metgezel van de wijnliefhebber. Deze vacuümgeïsoleerde wijnbeker handhaaft de gewenste temperatuur en voorkomt condensatie op de externe poedercoating. Het komvormige interieur maximaliseert het aroma en de smaak. Een antislip siliconen bodem zorgt voor een zachte landing op oppervlakken om krassen en morsen te voorkomen.


 
 
 
MULTIBEV-COLLECTIE


Een waterfles met drinkbeker, alles inéén.
 
 

MULTIBEV 
De CamelBak MultiBev is een waterfles met een afneembare reisbeker voor een kopje koffie, thee of gewoon om uit te delen. Dubbelwandig, vacuümgeïsoleerd roestvrijstaal houdt dranken urenlang warm of koud. De lekvrije dop beidt ruimte om de siliconen deksel netjes op te bergen als deze niet op de beker wordt gebruikt. Gemakkelijk schoon te maken. In twee maten en in diverse kleuren.