Roald Amundsen

Categoriën:
 • Over Roald Amundsen

  De naam van Roald Amundsen, de poolreiziger die als eerste mens de Zuidpool bereikte, leeft voort in het merk Roald Amundsen Skincare. Een merk dat huidverzorgingsproducten brengt voor alle outdoor activiteiten en alle omstandigheden. Of het nu gaat om het werken in de tuin of het volbrengen van een poolexpeditie. In de zomer of de winter. Roald Amundsen Skincare beschikt over producten die helpen de huid en de lippen te beschermen en te herstellen.
   
   
 • Gemeenschappelijke eigenschappen

  De producten van Roald Amundsen zijn onder verdeeld in verschillende productgroepen, maar elk van deze hebben enkele eigenschappen gemeen. Zo zijn de producten samengesteld uit natuurlijke producten. Voor elke crème en balsem geldt:
  • Het herstelt en beschermt de huid
  • Het herstelt de gladheid van de huid en beschermt tegen de weerselementen
  • Het verzacht irritatie en verzorgt droge huid
  • Vrij van BHA, BHT, EDTA, formaline, formaldehyde, minerale olie, parabenen, ftalaten, synthetische kleurstoffen en triclosan.
 • Hand Cream

  De RA Hand Cream verzorgt, beschermt en herstelt de huid van de handen onder alle omstandigheden. Dankzij natuurlijke ingrediënten zoals fruitextracten van onder andere mango en avocado en bloemextracten als lavendel en magnolia wordt de huid van de hand soepel gehouden onder alle omstandigheden. Zo worden de handen beschermd tegen kou, wind, regen en andere zware weersomstandigheden. Dankzij de toevoeging van de natuurlijke antioxidant vitamine E wordt de crème direct opgenomen in de huid, waardoor deze zacht en glad blijft.
 • Foot Cream

  RA Foot Cream verzorgt niet alleen de oppervlakte van de huid, maar stimuleert ook een goede doorbloeding en helpt zo om vermoeide voeten te verzorgen. Toevoeging van onder andere chili extract zorgt zo voor een versterking van de voetboog, terwijl Ylang-Ylang olie helpt om de huid glad en in balans te houden en zorgt zo voor een kalmerend en verzorgend effect voor de voeten.
 • Universal Cold Cream Extreme

  Extreme omstandigheden vragen om een extreme handcrème zoals de Universal Cold Cream Extreme van Roald Amundsen Skincare. Natuurlijke ingredienten zoals amandelolie, lavendelolie en vitamine E beschermen de handen. Deze watervrije handcrème heeft een desinfecterende werking en verbetert de bloedcirculatie in de handen. Dit beschermt de handen niet alleen, maar vermindert ook eventuele pijn die de koude omstandigheden met zich meebrengen.
 • Lip Balm (en Lip Balm SPF 15)

  Wie wel eens onder extreme omstandigheden in de buitenlucht is geweest weet dat de lippen veel te lijden hebben van hitte, droogte en kou. De Lip Balm van Roald Amundsen Skincare verzacht de huid van de lippen en beschermt ze tegen extreme omstandigheden. Natuurlijke bijenwas heeft een antibacteriële en desinfecterende werking en helpt zo om beschadigde lippen te herstellen. De opgenomen Arganolie heeft een verzorgende werking, waardoor de lippen zacht en glad blijven. Voor omstandigheden die vragen om bescherming tegen de zon is er een speciale versie, de Lip Balm SPF 15. Deze heeft naast de beschermende, verzorgende en herstellende eigenschappen van de gewone lippenbalsem de extra eigenschap dat de lippen worden beschermd tegen schadelijk UV-stralen van de zon. Ideaal dus voor in de bergen in zowel de zomer als tijdens het wintersporten.
 • Suncare

  De zonnebrandcrème die goed blijft zitten bij inspanning. Je transpireert, maar je wilt wel dat je beschermd blijft tegen de zon. Voor buitensporters is er nu The Ultimate Suncare for Active People. Een zeer waterbestendige zonnebrandcrème voor hardlopers, bikers, wandelaars en andere actieve buitenmensen. De nieuwe lijn van Roald Amundsen Skincare is verrijkt met een suncare en een gezichtscrème, beide met factor (SPF) 30 of factor 50. Kortom, een zonnebrandcrème die ultiem beschermt en goed blijft zitten bij inspanning. De suncare-producten van Roald Amundsen bevatten een UVA- en UVB filtersysteem dat betrouwbare bescherming biedt tegen de zon. De zonnebrandcrèmes smeren goed uit, zijn niet plakkerig en geschikt voor elk huidtype.

Bekijk onze producten

Producten

Zoek een dealer

Dealers