Outdoor Research

Categoriën:
Outdoor Research
 • Over Outdoor Research


  Outdoor Research® heeft een bedrijf opgebouwd vanuit een gevoel: de drang om er op te gaan. Dat is wat ze drijft. Ze houden ervan elke dag naar ons werk te komen en steeds betere oplossingen te bedenken voor wat de natuur ons te bieden heeft. Maar ze zijn meer dan alleen de uitrusting die ze maken. Ze maken deel uit van een vriendengemeenschap wiens levens verbonden zijn ook door hun gemeenschappelijke behoefte om buiten te zijn. Hun groep is toegewijd aan het verkennen van hun passies in de buitenlucht en zichzelf uitdagen in de bergen, het water en de woestijnen van de planeet waar ze zoveel van houden.
   
  In 1981 zag een briljante wetenschapper en avonturier genaamd Ron Gregg zijn bevroren partner zien vliegen van een gletsjer op Denali. Hij had maanden besteed aan het plannen van een nieuwe route in de puurste stijl, op 160 km van de weg naar de voet van de klim. Nauwelijks halverwege de top eindigde hun reis met het falen van een paar gaiters (beenkappen). Ron koppig tot het einde, weigerde een zitplaats in de helikopter en daalde twee weken alleen af, nadenkend over wat er was gebeurd. Ergens onderweg realiseerde hij zich dat hij zowel het probleem kon oplossen als zijn leven kon wijden aan het nastreven van zijn passie voor avontuur. Uiteindelijk wist hij één ding zeker: hij ging niet terug naar zijn oude baan.
   
  Ron Gregg stichtte Outdoor Research op het idee dat het leven een avontuur is en de beste uitrusting het leuker maakt. Hoewel hij meer dan tien jaar geleden tragisch is omgekomen in een lawine, blijft zijn erfenis in hun kern. In hun wereld gaat het niet om het nadoen van helden; Het gaat over onderweg zijn. Het is niet hoe vaak we naar buiten gaan, maar hoe vaak we dat willen, hetgeen ons maakt tot wie we zijn. Hun doel is om alles te doen wat ze kunnen om de stam van mensen uit te breiden die onze overtuiging delen dat vooruitgang spiritueel is en het leven onvoorstelbaar is zonder de zoektocht.
   
  En ze willen jou erbij, omdat ze er vrij zeker van zijn dat hoe groter hun stam wordt, hoe beter de wereld zal zijn.
   
  Outdoor Research. Designed By Adventure.
   
Meer weten?

Bekijk onze producten

Producten

Zoek een dealer

Dealers