Firstbeat BodyGuard2

Gedurende de (nacht)rust herstelt het lichaam zich van een training of wedstrijd. Door tijdens de (nacht)rust de R-R-intervallen te meten kan de BodyGuard2 inzicht geven in stress en herstel.
 
 
 

100% nauwkeurigheid

De Bodyguard Firstbeat zorgt voor 100% nauwkeurigheid bij elke registratie. Meetfouten en dataonderbreking worden voorkomen dankzij de nieuwe bevestigingsmethode. Het apparaat is namelijk rechtstreeks aangesloten op de huid met twee plakelektroden. Het dragen van een gordel rond het lichaam is hierdoor overbodig. Deze bevestigingsmethode staat garant voor (nacht)logs zonder dataverlies.

Lange registraties (logs)

Firstbeat BodyGuard2
Met de krachtige batterij de BodyGuard2 gaat 144 uur (6 dagen) mee. Door het meten van meer dagen wordt een betrouwbaarder beeld gegeven van de conditie van de persoon. Het geheugen van Bodyguard heeft een opslagcapaciteit van circa drie weken (480 uur).

Comfortabel

De Bodyguard draagt een stuk comfortabeler dan traditionele hartslagbanden. De Bodyguard is onopvallend en lichtgewicht (kleiner dan een luciferdoosje). Hij wordt bevestigd op de huid met twee plakelektroden, waardoor contact met de huid minimaal is, hetgeen irritatie en druk rondom de borst voorkomt.

Meer weten?

Neem contact op middels info@robijns.nl.