• Dr. Expedition Duffel
  Dr. Expedition Duffel met een grote opening in dokterstasstijl met zelfstaand mechanisme en de rechthoekige vorm garanderen maximale inpakefficiëntie, gemakkelijke toegang en optimaal gebruik van de ruimte. De waterdichte en robuuste gerecyclede stof van Bach beschermt je spullen Bekijk de Dr. Duffel-familie
  Dr. Expedition Duffel
 • TravelSafe Reisaccessoires
  TravelSafe is dé reispartner voor avonturiers en reizigers die op zoek zijn naar praktische oplossingen voor onderweg. Naast een uitgebreid assortiment reisaccessoires en EHBO-kitjes, biedt Travelsafe ook een scala aan anti-insectproducten. Van unieke EU-gecertificeerde klamboes tot DEET-sprays, ze hebben alles wat je nodig hebt om jezelf te beschermen tegen vervelende insectenbeten tijdens je reis. Bekijk de collectie
  TravelSafe Reisaccessoires
 • Robusta XL
  De Rubytec Robusta XL is de perfecte, opvouwbare, handmatige koffiemolen. Klapt uit tot een lengte van 18 cm voor soepel ergonomisch malen en klapt weer in tot slechts 12,5 cm voor transport onderweg of om op te bergen. De Rubytec Robusta XL is lichtgewicht maar heeft toch een stevige impact bij het creëren van een consistente maling. Lees meer.
  Robusta XL
 • CamelBak-flessen
  CamelBak® is een Amerikaanse fabrikant bekend van de waterdrinksystemen in rugzakken en herbruikbare waterflessen. De bekendste waterfles is de Eddy+-drinkfles, het origineel van dit soort flessen. Inmiddels is de collectie enorm uitgebreid.
  Lees meer
  CamelBak-flessen
 • Pacsafe - antidiefstal
  De producten van PacSafe zijn ontworpen met innovatieve technologieën en materialen om diefstal te voorkomen en zijn populair onder reizigers die zich zorgen maken over de veiligheid van hun bagage. 80% van Pacsafe-tassen en portemonnees in de collectie van 2023 zijn nu gemaakt van gerecyclede materialen.
  Pacsafe - antidiefstal
 • BACH-tenten
  BACH-tenten worden ontwikkeld in Zwitserland en uitvoerig getest in de Alpen en de avontuurlijke plekken op de wereld. BACH produceert al meer dan 40 jaar en is een van de laatste productiebedrijven waar de geest van de outdoorpioniers nog voortleeft. De liefde voor de outdoor is terug te vinden in de innovatieve eigen ontwerpen.
  BACH-tenten
 • Horizon & Multibev
  CamelBak® Horizon en Multibev. Een serie nieuwe producten isolerende drinkbekers en flessen voor die momenten waarop je wilt ontspannen en bijtanken voor je volgende avontuur. Bekijk de producten.
  Horizon & Multibev
 • Hotshot & Bigshot
  De Rubytec Hotshot is een roestvrijstalen vacuüm isolatiebeker om koude dranken langdurig koud te houden en warme dranken een paar uur warm te houden.
  Hij is 100% lekvrij, ook ondersteboven in een tas en dus zeer geschikt om mee te nemen naar o.a. het werk en school, in de auto of in een tas.
  Lees meer
  Hotshot & Bigshot
 • Spatz tenten en meubels
  Spatz-tenten kenmerken zich door een onverslaanbaar binnenklimaat: 's ochtends druppelt er weinig condens van het tentdak, wordt het niet zo heet als in kunststof tenten en is de atmosfeer binnen aangenaam. De tenten worden beschouwd als Zwitsers vakmanschap, net als Zwitserse horloges of het zakmes. Bekijk de producten.
  Spatz tenten en meubels
 • ENO-hangmatten
  Een hangmat van Eagles Nest Outfitters (ENO) is de leukste manier om tussen je avonturen door op adem te komen en te genieten van het uitzicht. Je kunt erin slapen, lezen, luieren of gezellig bijkletsen met elkaar. Niets lekkerder dan schommelen in een hangmat.
   
  Verkrijgbaar bij Robijns: hangmatten, stoelen, tarps & bugnets van ENO.
   
  ENO-hangmatten
 • Suunto-kompassen
  Het Finse merk Suunto heeft een ruime collectie peil- en precisie-kompassen. Suunto maakt al sinds 1936 kompassen. Robijns importeert sinds de jaren '70 kompassen van Suunto (voorheen Recta). Meer weten en zien? Klik op onderstaande link.
  Suunto-kompassen
 • Dames-runningvesten
  CamelBak® is een Amerikaanse fabrikant bekend van de waterdrinksystemen in rugzakken en herbruikbare waterflessen. CamelBak heeft speciale runningvesten voor dames in het assortiment.
  Dames-runningvesten
 • Partner in retail
  In wezen zijn we een echte 'Branding Company'. Ofwel, Robijns heeft inmiddels een sterke reputatie als merkenbouwer ontwikkeld. Stuk voor stuk zijn de merken dan ook populaire A-merken, waarvan de consument de meerwaarde herkent. Met als resultaat een prima omloopsnelheid en een hoog rendement.
  Lees meer
  Partner in retail
 • Steripen-waterfilters
  De Steripen-filter biedt in een mum van tijd veilig, schoon water door ultraviolet licht te gebruiken om meer dan 99,9% van de bacteriën, virussen en protozoa te elimineren.
   
  Licht, snel en betrouwbaar.
   
  Steripen-waterfilters

B2B Bedrukken

 • Robijns heeft een tampondrukmachine in huis. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van een externe partij en kunnen wij snelle levertijden waarborgen. Wij hebben een ruime keuze in producten die wij van uw logo of beeldmerk kunnen voorzien. Voordelen van bedrukken bij Robijns zijn:
   
  - Kennis en apparatuur in huis
  - Snelle levering uit voorraad
  - Hoge kwaliteit
  - A-kwaliteit producten
   
   
  Meer over bedrukken
Nieuwe producten