Teasi

Categoriën:
 • Merk

  Teasi staat voor eenvoudige GPS-navigatie. Een navigatiesysteem voor (berg)wandelaars, fietsers en hardlopers die gewoon eenvoudig willen kunnen navigeren van A naar B. Bij Teasi zijn er geen gecompliceerde instellingen nodig: direct uit de doos kun je navigeren. Bovendien beschikken de Teasi GPS-ontvangers over gedetailleerde kaarten van maar liefst 27 Europese landen. Kaarten die levenslang kosteloos kunnen worden geupdate indien nodig.
   

  Eenvoud terug in de GPS-navigatie

  Met de opkomst van GPS-ontvanngers is ook de gecompliceerdheid van deze apparaten sterk toegenomen. Veel ontvangers hebben centimeterdikke handleidingen, welke bovendien eerst helemaal moeten worden doorgelezen voordat er überhaupt kan worden genavigeerd. Bij Teasi is dat anders. Teasi brengt de eenvoud terug in de GPS-navigatie. Dankzij een overzichtelijke en intuïtieve menustructuur is de ontvanger gemakkelijk te gebruiken. Zeer gedetailleerde kaarten zijn levenslang gratis te downloaden voor gebruik in de ontvangers.
   

  Complete serie accessoires

  Om de Teasi GPS-ontvangers altijd maximaal te kunnen benutten is er een complete serie accessoires beschikbaar. Denk aan stevige fixatie voor op de fiets of aan de rugzak, een stevige opberghoes of de uitbreidingen zoals een hartslagmeter of snelheids/cadansmeter. Daarmee maak je van de Teasi GPS-ontvanger een complete trainingstool.

Bekijk onze producten

Producten

Zoek een dealer

Dealers